Hvalpe / C-Kuldet (2013) / 3 uger

3 uger

02.01.14

Hvalpene er nu blevet 3 uger... 

Hvalpene trives fortsat og udvikler sig rigtig godt. I den forløbne uge er tænderne brudt igennem, og de kommer hen til os, når de hører os. De vil alle gerne tages op – og flere af dem kan også gø, og på den måde gøre opmærksom på sig selv. Sine faldt for Chester med et brag nytårsaften, da han svarede igen på hendes ”lege-gøen”. Chester var den første, der mestrede gø "kunsten" ..
 
Hvalpene er begyndt at komme ind i hvalpegården i stuen om dagen. De fleste kan eller har prøvet at gå ud og tisse på aviserne i hvalpegården, men Ipse gør fortsat alt, hvad hun kan, for at holde dem rene. Der er lagt skridsikker belægning (tæppeunderlag) ovenpå aviserne her den første tid, så de ikke ”skrider ud”. Motorikken er jo ikke fuldt udviklet endnu.  Sidst vi havde hvalpe, fik vi lagt skridsikker gulvbelægning på i værelset og i køkkenet, så der også her er sikkert at færdes for små hvalpe.
 
Vi er i gang med hvalpeværelset. Alt er nu ryddet ud, og tæppet til gulvet er kommet hjem. Men der går et par uger endnu, inden hvalpene er store nok til at kunne få fornøjelse af det. Da vi gerne vil være sikre på, at vores hvalpe udvikler optimal muskelmasse og motorik, må vi tænke i andre baner i og med, at hvalpene nok ikke kan komme så meget ud i haven her henover vinteren.
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm