Hvalpe / D-Kuldet (2014) / 3 uger

3 uger

I dag mandag d. 15.12 blev hvalpene 3 uger…

Hvalpenes kan nu både se og høre. Først på ugen gav det et ”sæt” i dem, når de andre hunde begyndte at gø af et eller andet, eller vi snakkede lidt højt ved kassen. Men nu er de ved at være vant til husets lyde :)

Tænderne er brudt igennem og på vej op, og de vil gerne ha´ en finger at ”tygge” i. Det skal nok blive endnu mere udtalt i den kommende uge. 

Hvalpene er nu blevet store nok til, at de kan ha´ fornøjelse af at komme ind i stuen i en hvalpegård om dagen. De har også fået et lille areal med aviser, men de er endnu ikke begyndt at bruge aviserne. Mor Spætte sørger stadig for den fornødne renholdelse :)

Hvalpene, mor Spætte og jeg sover fortsat inde på værelset, og her vil de, i ugen vi kommer ind i, få udskiftet hvalpekassen med en ”åben” kasse, så de også her får mulighed for at gå ud på gulvet og begynde at lære at gøre sig rene på aviser. Men de skal lige være så sikre på benene, at de kan finde tilbage i kassen igen :)

Hvalpene ”leger” med hinanden, når de i korte perioder er vågne, og de bruger også mange lyde, når de forsøger sig :) Lidt legetøj har de også fået, men det bliver ofte ”tyvstjålet” af Cala og Chester. De små må godt få det tilbage, når fyldet og ”pivene” er taget ud af det. :)

Anna har ikke være hjemme i denne uge, da hun læser til eksamen. Det er ellers dejligt med en hjælper, når der skal tages billeder. Hvalpene flytter sig hurtigt, selv om man ikke kan se det på billederne :)
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm