Hvalpe / D-Kuldet (2014) / 4 uger

4 uger

Så blev hvalpene 4 uger...

 
Hvalpene har fået udskiftet fødekassen med en anden kasse med åben front inde på værelset. Det betyder, at de kan gå ud på aviser og tisse, og de kan nu tisse m.m. uden at mor Spætte behøver at ”stimulere”/slikke dem bagi. Spætte gør dog stadig, hvad hun kan for at holde dem rene, men forlader nu for det meste hvalpene ind imellem måltiderne. Om dagen kommer hvalpene med ind i stuen og er der i en hvalpegård. Her ligger Spætte troligt foran åbningen, men tillader nu, at de andre hunde i huset ”hilser” på de små.

Hvalpene bliver tilbudt mad i form af grød med lidt kogt fisk eller kyllingekød to gange om dagen, men da der er rigelig mælk hos mor Spætte, er det begrænset hvor spændene, hvalpene synes sådan en slags kost er :) Men det vil ændre sig i ugen, der kommer, ved jeg af erfaring :)

Hvalpene har fået deres første ormekur, og jeg så ingen tegn på orm. Alligevel vil kuren blive gentaget igen, når hvalpene bliver 5 og 7 uger.

Vi fik ikke taget enkelt billeder af hvalpene i går. Anna kom godt nok hjem, men hun er ramt af sygdom. På grund af familiekomsammen, som julen jo byder på, har vi heller ikke fået det gjort i dag, men vi håber, der bliver tid til det i juledagene :) Hvalpene stortrives og udvikler sig rigtig fint, og de nyder den megen opmærksomhed, som familien giver dem.
 
I løbet af den sidste uge er hvalpene også blevet registreret ved DKK. I næste uge vil hvalpenes navne også komme her på hjemmesiden, når vi igen får taget billeder af hvalpene enkeltvis. 
 
Der er lidt billeder her nedenunder fra den forløbne uge..

Vi vil ønske alle en rigtig glædelig jul.
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm