Hvalpe / F-Kuldet (2017) / 4 uger

4 uger

Hvalpene blev 4 uger lørdag d. 14. oktober

Tiden går alt for hurtigt 😉 Om 4 uger må de små ”flyve fra reden”! Det glæder jeg mig på ingen måde til, men sådan er vilkårene jo. Godt vi selv skal beholde en af dem, så bliver her ikke alt for tomt 😊

I den forløbne uge er de begyndt at få andet mad end mælk fra Cala, og de spiser med god appetit, selv om de på ingen måde trænger til det. De får rigeligt ved Cala, men deres maver skal jo gradvist vænnes til anden kost end mælk.

De har fået deres første ormekur, og jeg har ikke set orm fra dem. Tænderne er kommet helt frem, og de øver sig i at bruge dem både på legetøjet og hinanden 😉 Kløerne er blevet klippet igen (det bliver de hver uge). Spidserne bliver hvide og ville knække af, hvis de fik lov at sidde, men de kæmper hårdt om at få den bedste plads i mælkebaren, og de river Cala, hvis kløerne er for lange.

De får nyt legetøj regelmæssigt, og det vækker begejstring hver gang 😊 De får legetøjet trukket med ud på aviserne, så af og til bliver det ”dyppet” i lidt tis. Tøjdyr m.m. bliver vasket sammen med tæpperne (så det ”roterer”, kan man sige). De har også fået noget legetøj hængt op over hvalpegården, og det vakte stor begejstring.

Fredag morgen fik de lov at komme i køkkenet, og det var en stor succes. Jeg troede sådan set, at det godt kunne vente et par dage, men de var bare så nysgerrige og de smuttede også ind i stuen. Ingen af dem havde betænkeligheder ved at ”gå på eventyr”. Så jeg gik i gang med at fjerne tæppet under sofabordet og et par lænestole, så der er plads at lege på. De har fået nogle tæppe rester lagt ud, som de kan lege på og hvor deres tunnel og gangbro m.m. kan stå 😊
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm