Hvalpe / C-Kuldet (2013) / 5 dage

5 dage gamle...

Så er hvalpene blevet 5 dage. Hele familien nyder dem, og Ipse er ligesom sidst hun havde hvalpe utrolig glad for dem og passer dem helt fantastisk godt. 
 
Vi vil hver uge opdatere med billeder af hvalpene. Planen er, at der på torsdag, når hvalpene bliver 1 uge, vil komme billeder af hvalpene enkeltvis. Minna kan dog godt huske, hvor besværligt det var at få hvalpene til at ligge stille/stå stille, mens der bliver taget billeder. Selv en uge gamle hvalpe kan bevæge sig relativt hurtigt. Det kan derfor ske, at det ikke altid vil blive lige på ugedagen, at der kommer billeder af dem enkeltvis, da det kræver en hjælper. Anna skal til eksamen på torsdag (og to gange mere i januar), så vi må se, hvordan det kommer til at passe. Men så vil vi sørge for, at der bliver opdateret med nogle andre billeder af hvalpene. 

Minna vil også hver uge skrive "hvalpedagbog", så man kan følge lidt med i, hvad der er sket den foregående uge.  
 
Vi er allerede nu begyndt at forberede os på, hvordan vi kan aktivere hvalpene, når de først kommer på benene. Sidste gang vi havde hvalpe, var vi heldige med et mildt efterår, så hvalpene kunne komme ud i haven hver dag. Denne gang må vi desværre forberede os på, at hvalpene ikke kan komme så meget ud på grund af vintervejr. Vi har derfor bestemt os for at rydde det største værelse på loftet, så vi kan indrette et legeværelse til hvalpene der. Imellem jul og nytår har Niels lovet at hjælpe til, så vi kan få lagt gulvtæppe eller andet skridtsikkert underlag på, som så kan smides ud, når hvalpene er færdige med at bruge værelset.
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm