Hvalpe / E-Kuldet(2016) / 5. uge

5. uge

Hvalpene blev 5 uger i dag...

Det har været en travl uge, puha hvor går tiden stærkt.

Hvalpene har øvet sig i at bruge deres nye spidse tænder på hinanden i denne uge. De tygger nu også i legetøjet, men tygge produkter såsom kødben har de hidtil ikke været interesseret i. Jeg har tilbudt dem lidt af hvert i håb om, at det kunne bruges i stedet for søskendes ører, som lige nu er det foretrukne mål.

De har hver dag været ude morgen og aften og også en gang midt på dagen, hvis vejret har været til det. Det var først i går onsdag, da det gode vejr kom, at de kom i gang med at lege lidt. Det hænger selvfølgelig også sammen med, at 4 ugers hvalpe ikke har motorikken til det helt store. Det har mest handlet om at lære græs og fliser at kende. De fik onsdag sat lidt legeting op ude i ”hvalpegården”, men der går lige et par dage endnu, inden de for alvor kan få fornøjelse af dem.

De er dygtige til at gøre sig rene, hver gang de kommer ud. Det er en god ting, at de er luftet inden de kommer ind i stuen om morgenen og luftet igen inden, de kommer på værelset om aftenen. Der skal vaskes mange tæpper og skiftes mange aviser hver dag, så det hjælper en del, når de afleverer nogle af affaldsprodukterne udenfor.

Denne uge har jeg båret dem ud og ind i transport-tasken. Men engang i næste uge tænker jeg, de er store nok til, at de selv kan gå frem og tilbage, når jeg får sat en rampe op, de kan gå ned ad.

Hvalpene er nu blevet registrerede i Dansk Kennel Klub og har fået navne.

De har også fået deres anden ormekur i dag. Jeg har heller ikke set orm denne gang, men kuren gav lidt trætte hvalpe i dag.

Her til aften da solen brød frem, var alle hvalpene enkeltvis en tur ude for at blive fotograferet. Det er ikke den nemmeste sag i verden, men jeg fik da taget et billede af hver enkelt hvalp.
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm