Hvalpe / C-Kuldet (2013) / 5 uger

5 uger

16.01.2014

Uge 5...

Hvalpebillederne blev taget i går, onsdag, da Anna var hjemme. Anna skulle tilbage til Århus onsdag aften. Hvalpenes vægt er ligeledes fra onsdag.

Ugen er gået godt. Hvalpene er rigtig sjove nu og udvikler sig fra den ene dag til den anden. De har fået udvidet deres territorium i takt med, at deres motorik er blevet bedre. Området skal jo ikke være større, end at de kan finde tilbage til kurven/kassen, når trætheden melder sig. Der er fuld skrue på i kort tid, og så trænger de igen til en lur. 

Bellis er en rigtig god ”legetante”, og hvalpene har på skift fået lov til at lege med hende i stuen. Men her til morgen ville Bellis ud til dem, da de legede i køkkenet. Det blev alligevel for overvældende for Bellis, da hele ”horden” kastede sig over hende. Bellis skyndte sig tilbage i stuen med hele flokken efter sig. Det var et sjovt syn, men nok ikke for stakkels Bellis. Bellis er kommet over det, og leger lige nu med Camira.

Hvalpene har fået hilst på små børn og på mange forskellige voksne i ugens løb. Det er en frisk flok, som tager alle udfordringer i stiv arm. Hvalpene er alle meget kontaktsøgende og nyder opmærksomheden både fra gæster og dem, de kender fra dagligdagen. Men hvalpene kan næsten heller ikke falde anderledes ud med den kærlige mor Ipse og dejlige far Norton!

I dag var Minna på slagterhuset i Grenaa efter nogle friske kødfulde ben til hvalpene. Selv om hvalpene kun er fem uger, ved de godt, hvordan sådan nogle skal gnaves. Faktisk utroligt hvor meget kød de er i stand til at ”flå” af. Men vi ved jo godt, at deres tænder virker!

Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm