Hvalpe / G-Kuldet (2021) / 5 uger

5 uger

Friias hvalpe 5. uge

Endnu en uge er gået, tiden løber alt for hurtigt! Hvalpene bliver 5 uger mandag d. 10., og nu er de ved at være rigtig sjove. De elsker at blive snakket med og vil rigtig gerne tages op. - Hvalpe i den alder sover dog fortsat det meste af tiden, men de leger og slås med hinanden og undersøger og udforsker deres omgivelser ligeså snart, at de er vågne.

Der er blevet lavet legeplads i stuen, og det er noget hvalpene synes rigtig godt om. Der er blevet lagt måtter ud, så hvalpene ikke glider på gulvet. De første dage holdt de sig på måtterne, men nu er motorikken så god, at de også fint kan løbe der, hvor der ikke er måtter.

Anna og børnene var her først på ugen for at hjælpe med at rydde sofabord m.m. væk, så der blev lidt mere plads til leg. Lille Oliver var ligeså begejstret som hvalpene for stativet, hvor der er hængt forskellige ting op. Oliver havde nogle meget begejstrede udbrud og hyl, så lydtræning fik hvalpene samtidig masser af ;) 

De kommer ud i stuen på deres legeplads, når de vågner og bliver puttet tilbage i hvalpegården igen - de fleste gange ihvertfald -, når de falder om og skal sove. Men torsdag tror jeg det var, at de selv fandt en af de voksnes kurve, og den var et hit! Så skal de ligesom ikke vente på, at jeg løfter dem ud, når de vågner :) 

De er blevet dygtige til at gå på tisseunderlagene både i hvalpegården og på værelset, når de skal tisse. Hvalpene har i en tidlig alder været rigtig dygtige til at søge væk fra tæpperne, men når de leger i stuen, kan de dog godt glemme at lede efter tisseunderlagene i tide :) 

De kan nu selv ta turen fra værelset og ind i stuen om morgenen og den anden vej om aftenen.
 
I dag, lørdag, har både Niels, Camilla, Anna, Lasse, Mathilde og Oliver været på besøg. Så der har været gang den lille stue og hvalpene har fået en masse opmærksomhed :) 
 
Hvalpene er for øvrigt også blevet stambogsført og har fået navne. Hannerne hedder Katholm Gunnar og Katholm Gilbert. Tæverne hedder Katholm Gilli og Katholm Gini.
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm