Hvalpe / E-Kuldet(2016) / 6. uge

6. uge

6 uger blev hvalpene i dag..

Det går stærkt nu, hvalpene har travlt med alt muligt, når de er vågne. De leger og slås på livet løs. Både inde og ude. De har en lukket gård ude, hvor de har forskelligt legetøj, men haven er absolut deres foretrukne legeplads. De er altid i haven morgen og aften, men midt på dagen er det meget rart ikke at skulle holde øje med dem hele tiden. Haven er ganske vist hegnet ind, men helt ”hvalpesikker” er den næppe.

I dag fik jeg sat en rampe op i baggangen, hvor der er et par trin ned. Nu kan de så selv gå ind og ud. De gik alle rigtig fint ind her til aften. Flere af dem tog nu turen begge veje flere gange, indtil jeg fandt lidt godbidder frem, så jeg kunne holde dem i køkkenet, til jeg fik lukket døren :)

Tyggeben og kødben er et hit nu. De kan pille okseribbenene helt rene for kød med deres små spidse hvalpetænder. Kanin ører er de også glade for. Jeg tror lille Ezzo ligner sin onkel Chester – på mere end et område – Ezzo hamstre ører, han kan ha to i munden og lægge sig så på det ene, mens han gnaver i det andet ;)

Jeg har på et tidspunkt fået indstillet kameraet forkert i denne uge! Der er desværre rigtig mange billeder der ikke duer! Nu er de mindst slørede så lagt ind herunder…

Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm