Hvalpe / D-Kuldet (2014) / 6 uger

6 uger

6 uger i dag mandag d. 5. januar

Der er sket meget i den forløbne uge, især de sidste dage. Man overraskes hver gang over, hvor stærkt det går :)

Lørdag var hvalpene ude i haven for første gang, og de nød det. Søndag var de også ude, og de undersøger alt derude. Hvalpene kan godt holde til kulden eller frosten, som vi havde søndag, men regnvejr, som vi har i dag, tør jeg ikke udsætte dem for på nuværende tidspunkt. I så fald ville de kun kunne være ude i meget kort tid og skulle tørres ordentlig igennem enkeltvis bagefter, så i dag må de nøjes med legeværelset :)

Dora kunne komme over afspærringen på værelset lørdag, og også ud af hvalpegården i stuen, hvis ikke lågen er lukket. Så nu har de fået udvidet territoriet, så de nu har hele det lille værelse at boltre sig på om natten, og dertil køkkenet om dagen, når de ikke er i hvalpegården i stuen :)

Hvalpene har desuden været på deres første køretur. Vi var lige omkring lossepladsen med et læs af deres våde aviser. Hvalpene tog det ualmindelig fint, der var kun en, som var lidt utilfreds på hjemturen og syntes, at nu havde de siddet i det bur længe nok :)
 
Halsbånd har de også fået på, og det synes de er knap så spændende!

Den opblødte mad er skiftet ud med piller, og dem tygger de så fint. Så får de lidt kærnemælk bagefter, så jeg sikrer, at de får nok væske, selv om de faktisk bruger vandskålen. De får også stadig mælk ved Spætte, men jeg vil tro, det er på retur.

Der bliver ingen enkeltbilleder i dag, da Anna har travlt med eksamenslæsning og ikke kommer til Kolind. Men der er lidt billeder fra ugen, der er gået. Dog driller opsætningen på kameraet lidt, så mange af billederne duede ikke, da de var rystede. Vi må have Niels til at se på kameraet!

I morgen har Slagterhuset lovet mig friske okse ribben til hvalpene. Det ville de glæde sig til, hvis de vidste det :)
Klik på billederne for at se dem i et større format..
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm