Hvalpe / G-Kuldet (2021) / 6 uger

6 uger

Friias hvalpe 6. uge

Ugen startede med regn rigtig meget regn. - Hvalpene er nu ude i kort tid af gangen. De synes ellers det er rigtig spændende med nye muligheder og ny legeplads. Men vådt græs og regn er ikke det bedste for 5 uger gamle hvalpe. (Mandag d. 17. bliver de 6 uger).

Hvalpegården i stuen er kommet ud. Vi har tidligere haft en hvalp, der ville prøve, om den kunne ”bide” sig ud, og den kom derved til at få kæben kilet fast mellem to tremmer, så den sad fast som i en skruestik. Så jeg tør ikke ha dem i hvalpegården, hvis jeg ikke kan holde øje med dem.

De er alligevel ude i stuen stort set hele tiden og med kun 4 hvalpe er det til at holde øje med dem, i hvert fald indtil videre ;) Og skal jeg et ærinde må de på værelset.

Måtterne er også kommet ud og der er kommet tæpperester på i stedet for. Det var umuligt at se når hvalpene havde haft uheld på måtterne og de var også alt for svære at støvsuge.

Socialisering i forhold til gæster har de ikke manglet. Alle fire er meget friske og frejdige og nyder al opmærksomheden :)
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm