Hvalpe / D-Kuldet (2014) / 7 uger

7 uger

7 uger d. 12.01.2015

Hvalpene vokser, og de leger længere og længere tid af gangen, inden de ”falder om” og sover nogle timer igen. De er begyndt at komme mere i stuen i den forløbne uge. Det er et hit, og sørger jeg bare for, at de har fået tisset af i køkkenet først, eller har været ude, er det begrænset hvor mange ”uheld” der sker. De elsker fortsat også at komme en tur på legeværelset, og de stiller nærmest op i kø, når jeg kommer med tasken, som de bliver båret derop i.

Når vejret er til det, kommer de ud i haven nogle gange hver dag, men de sidste dages storm og regnvejr, har betydet, at de har måttet undvære ude turene et par dage. Men i dag var det igen ”ude-dag” :)

Niels kom i går søndag og hjalp med at tage billeder af hver enkelt hvalp. Det gik nogenlunde smertefrit, selv om hvalpene var godt trætte, efter de havde haft besøg. Jeg glemte helt at ta´ billeder af dem sammen med pigerne, det var lidt øv. Men de nyder stadig det fine legetøj, gæsterne havde med til dem.

I sidste uge hentede jeg okse ben til dem, men benene var en stor skuffelse. Der var overhovedet ingen kød på, så indtil vi finder et bedre slagte hus, må de nøjes med okse ører og okse sener og hvad vi ellers har af tyggeting til de store hunde. Men det synes de nu heller ikke er så ringe endda :)

Spætte har praktisk taget vænnet hvalpene helt fra. Hvalpene får kun en lille tår mælk morgen og aften, og måske er det helt slut i aften. Hvalpene prøver dog fortsat til, f.eks. når de er ude, men der er lukket for ”hanerne”. Hvalpene spiser også fint selv, og det er dejligt, at Spætte selv sørger for fravænningen.
Klik på billederne for at se dem i et større format.. 
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm