Hvalpe / G-Kuldet (2021) / 7 uger

7 uger

Friias hvalpe 7. uge

Jeg bliver nødt til at gentage, at det hele går simpelthen alt for stærkt – hvalpene vokser med raketfart og tiden flyver afsted. På mandag rejser den første hjemmefra.

Vi fik ikke opdateret hjemmesiden her i weekenden, da de tre af hvalpene fik en ordentlig omgang dårlig mave plus opkast. Jeg tænker, at de har spist noget i haven, som ikke var velegnet til en hvalpemave. Det kunne meget vel være græsklumper fra plæneklipperen, selv om jeg havde gjort, hvad jeg kunne for at fjerne dem. Men det her regnvejr har mange negative følger!

Søndag var Anna her og det var meningen, at vi skulle ha haft taget enkeltbilleder af hvalpene, men det blev så ikke til noget. Nu satser vi på kommende weekend.

Mandag var de alle tre fit for fight igen. Men de har måtte undvære legen på den store græsplæne siden og så må de nøjes med den lille græsplæne! Regnen har stort set også forhindret andet end småture ud på deres lille udendørs legeplads. Et rigtig møjvejr har det været for små hvalpe :( 

Der er nok at se til, selvom der kun er fire hvalpe. Der er gang i dem og det handler jo om at nyde samværet med dem inden, at de rejser hjemmefra.

Hvalpene har været på flere køreture. Og de tager det fuldstændig afslappet nu. De har på intet tidspunkt været køresyge, kun småpebet lidt i starten. De første par gange havde de deres mor med. Men i dag var vi i Århus på besøg hos Anna, Lasse, Mathilde og Oliver uden Friia. Alle fire hvalpe har det mest fantastiske nysgerrige væsen og udforskede de nye omgivelser.

Hvalpene er blevet chippet. Så nu er de stambogsførte og papirerne er i orden :)

I morgen torsdag skal de til sundhedstjek og vaccination, og så er de ved at være rejseklare.
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm