Hvalpe / D-Kuldet (2014) / 8 uger

8 uger

8 uger er gået...

I dag bliver hvalpene 8 uger, hvilket er ensbetydende med, at de sådan set må ”flyve” fra reden. Nu er de i den, synes jeg, heldige situation, at de lige kan blive sammen lidt endnu, inden de første flytter hjemmefra :) Det skal lige passe med de kommende ejeres ferie, skiferie m.m.
Det er altid vemodigt at skulle aflevere dem til deres kommende hjem, men vi ved også, at vi har fundet gode familier til dem.

Den forløbne uge er bl.a. gået med ”køretræning” og socialisering på forskellig vis. Hvalpene har f.eks. været en tur i Århus for at besøge Anna, og de har også været en tur hos dyrlægen for at få deres første vaccination og gennemgå sundhedstjekket. Det gik rigtig fint, alle fire var helt igennem sunde og raske.

Hvalpene er nu også chippet og har fået hver sin DKK stambog. På grund af chippen, som lige skal have lov at gro fast, slipper de for halsbånd i denne uge. Det er jeg sikker på, at de sætter pris på :)

Vi har haft fint vejr for årstiden, og hvalpene nyder at være ude et par gange dagligt. Her til aften er der faldet sne. Det ser ud til det bliver liggende, så det bliver spændende at se, hvad hvalpene siger til det i morgen :)

Anna har overstået sin sidste eksamen og er hjemme for at nyde den sidste tid med hvalpene, inden de flytter til deres kommende familier. Det nyder både de små og store hunde godt af :)
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm