Hvalpe / E-Kuldet(2016) / 8 uger

8 uger

Hvalpene blev 8 uger i torsdags...

Hvalpenes sidste uge sammen bød på mange nye ting de skulle præsenteres for og nye ting, de skulle opleve. Anna har bl.a. afspillet fyrværkeri for dem. Det reagerede de ikke på, udover at Gerda (Emmie) gik hen for at se, hvor de mærkelige lyde kom fra, lagde hovedet lidt på skrå inden hun vendte om og fortsatte legen ;)

De er blevet vaccinerede og sundhedstjekket, og alle klarede det til ug.

Gæster har her været mange af, og alle hvalpene er tillidsfulde og kontaktsøgende lige meget hvem, der kommer. ”Farmor” Sascha Bonde har været på besøg sammen med Rune og Corrie. Sascha tog en del billeder af hvalpene, og nogle af dem kan ses her nedenunder.

Hvalpene har været ude at køre i bil, og ingen af dem er blevet køresyge. Flere af dem skal jo på en ret lang køretur til deres nye hjem, og så er det dejligt for alle parter, hvis turen forløber uden at hvalpen bliver dårlig.

Alle hvalpene har fundet et dejligt hjem. Vi havde ikke regnet med at skulle beholde hvalp selv fra dette kuld (flokken her er til den store side i forvejen ;) ). Men Effie blev trådt på for nogle uger siden, og selv om hun er kommet sig godt takket være Christian Hembo (Magtor), som satte bækkenet og ribbenet på plads igen, må vi afvente og se, hvordan hun udvikler sig. Men hun går så fint nu, at kun de, der får det at vide, kan se hun trækker lidt på bagbenene. Hun løber og leger ligesom de andre og skåner på ingen måde sig selv!

De første tre er flyttet hjemmefra, og vi har fået positive tilbagemeldinger om, at de har klaret køreturen fint og at starten i deres nye hjem er gået godt. De tre andre skal blive her til de er ca. 10 uger for at få det til at passe med kommende familiers ferie. - Flokkens fører er rejst, og kampen om ”overherredømmet” blandt de resterende er gået i gang ;)

I dag var de fire tilbageværende på tur ud til Anna og Lasse og Gaia og Klumpe. Hvalpene er vant til bilen nu, og der var fuldstændig ro på både på ud- og hjemturen.

I sidste uge tørrede Calas mælkebar næsten ind, og de følgende nætter plagede hvalpene Cala om at komme ned og gi dem mad :) . For dem der ikke har prøvet det, vil jeg bare sige, at det er utroligt, hvor meget larm 7 hvalpe kan lave og hvor udholdende de kan være. Derfor er hvalpene og Cala nu ikke mere i samme rum om natten. Hvalpene har sovet i stuen et par nætter, så jeg kunne få indhentet lidt nattesøvn, men nu er de tilbage på værelset, så jeg hurtigt kan få dem ud, når de vågner om morgenen. Cala må så undvære sengen og sove i stuen ;)
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm