Hvalpe / F-Kuldet (2017) / 8 uger

8 uger

Katholm Cala hvalpe 8 uger

Det har været en hektisk uge i hvert fald for mig. Der har været mange ting, der skulle nås, inden de første hvalpe skulle flytte hjemmefra.

Det er ufatteligt så hurtigt, de 8 uger er gået. Specielt når jeg tænker på, hvor langsomt at ugerne gik, mens Cala var drægtig 😉

Anna kom med oksehaler til dem tirsdag, og de faldt i god jord. Vi fik også taget billeder af hver enkelt hvalp. Det er aldrig nemt. De er som små lopper, men hvor svært det er at få dem til at stå stille i to sekunder, forstår man vist kun, hvis man selv har prøvet at skulle stille sådan nogle små ”banditter” op 😊 Billederne er dejlige at ha senere og til at sammenligne med billeder fra tidligere kuld (og måske kommende, man ved aldrig 😉).

Hvalpene elsker at komme i haven, og vejret har heldigvis været med dem de sidste uger. Det er dog begrænset hvor lang tid, de får lov til at være ude. For kort tid ifølge dem selv, tror jeg 😊 Men de er til gengæld ude hver gang, de har sovet, og når de har spist, så det bliver alligevel til ret mange gange i løbet af en dag. De siger ofte selv til, når de synes, de skal ud, og de er ikke nemme at kalde ind længere. Det gik så fint i starten 😊

Hvalpene er blevet chippet og har været hos dyrlægen til sundhedsundersøgelse og vaccination, og de har været på flere små køreture for at træne dem i det.

De to første, der er rejst hjemmefra, har klaret køreturen til henholdsvis Brønderslev og Horsens fint, og det er dejligt at høre, at de begge har det fint i deres nye hjem 😊 Fiffi rejser næste weekend og Falcon bliver her to uger endnu.

Vi har valgt at beholde både Friia og Frigga indtil videre, så vi har mulighed for at se hvordan, de udvikler sig 😊

Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm