Hvalpe / D-Kuldet (2014) / 9 uger

9 uger

Uge 9


Vi fik ikke opdateret om hvalpene mandag, da de blev 9 uger. Der var bl.a. besøg, og Anna kom hjem for at komme med til ringtræning i Koed :). Tirsdag havde jeg besøg af Henrik og Jette sammen med Katholm Caleb og Katholm Coorah. Hvor var det dejligt at se dem igen, jeg tror også, at hundene måske syntes, det var rart at se ”barndomshjemmet” igen :)

Men tilbage til hvalpene. De vokser, og jeg nyder den sidste tid med de tre, der snart flytter hjemmefra, og selvfølgelig også med Dora, men hun bliver her jo lidt endnu. 
 
Hvalpene er begyndt renlighedstræningen. I sidste uge besluttede jeg, at det nu var tid til at få dem ud om morgenen, når de vågnede. Den første ”morgen” vågnede jeg, da den første var på vej over gulvet, og ud af sengen gik det. Da vi alle kom ind igen, efter hvalpene havde tisset, så jeg at klokken var 3.45! Men nu går det bedre, de vågner ved 6 tiden, og så skynder jeg mig ud med dem. Bagefter kan de så, som de plejer, få lidt ”hygge tid” enkeltvis, inden jeg står op.

I dag var isen/sneen på græsplænen smeltet nede under det store bøgetræ. Hvalpene fandt hurtigt derned, da de igen var ude efter, at de havde spist, og de var ikke så nemme at kalde ind, som de plejer at være. Håber snart vi får lidt mere græs at se.

Jeg har været på køretur med hvalpene, for at de kan vænne sig til det. Det går i og for sig fint, men jeg har fundet ud af, at når de er alene af sted, synes de ikke, det er så sjovt. Så i dag kom de i hver sit bur, da jeg kørte en tur over til Niels og Sine. De var lidt utilfredse på turen til Hjortshøj, men på hjemturen var der fuldstændig ro :)

De har i flere uger nu fået mad i hver sin skål. Der var et par stykker, der var lidt for hurtig spisende :)
Kløerne øver vi dem i at få slebet ca. en gang om ugen. Alt vokser jo hurtigt på sådan nogle små hvalpe.

Halsbånd er det begrænset, hvor ofte de har haft på, kun på små byture og i dag fik de det også på, da jeg skulle ud at køre med dem. De bider i hinandens halsbånd, og det gør det endnu mere ubehageligt at ha det på.
Vi har også skånet dem for det, mens chippen har skullet vokse sig fast.
 
Iøvrigt går det rimelig godt med at følge med i linen, siger Anna, der er den, der har haft dem med på alene ture. Det kræver dog lidt gode godbidder :)
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm