Vores hunde / Blondie's Goodnight Girl

Blondie's Goodnight Girl

Gaia (Blondie`s Goodnight Girl) er født d. 22.02.2009.
 
Gaia  er en dejlig Welsh Corgi Cardigan tæve med et super godt væsen. Hun bor i Skæring ved Anna, Lasse og Klumpe.

Anna mente ikke, at hun kunne undvære en hund, når hun flyttede hjemmefra, og skrev sig derfor op til kollegier, hvor det var tilladt at holde hund. Anna var overhovedet ikke i tvivl om, at hendes kommende hund skulle være en Welsh Corgi Cardigan (ligesom Zoffi). 
 
Gaia er en rigtig "Anna´s hund" og savner Anna, når de ikke er sammen. Men i og med Gaia er vokset op på Skarresøvej, er hun også tilfreds med at være her, når Anna og Lasse har brug for pasning.  
 
Anna og Gaia dyrker Rally lydighed, en diciplin som de begge nyder. Gaia er meget lærenem og er villig til at gøre alt for en godbid.
 
Udpluk af rallyresultater: 
2014: 100 point i begynderklassen, udtaget til DM (DKK´s Danmarks Mesterskab) i rally. Blev her nr. 3. i begynderklassen. Blev Årets Begynder-rally-cardigan i Welsh Corgiklubben.
 
2015: 100 point i øvet klasse, udtaget til DM i rally i øvet klasse (blev desværre skadet efter 1. gennemløb, som Gaia eller gik til 100 point, som er max.), Årets øvet/ekspert-rally-cardigan i i WCK. 
 
2016: 100 point i ekspert-klassen, Rally Champion og udtaget til DM. Ved DM som blev afholdt på Bornholm opnåede Gaia og Anna en flot 2. plads i ekspert-klassen.
 
2017: 100 point i championklassen og udtaget til DM.
Ved DM i Odense blev Gaia og Anna Danmarksmestre i Championklassen
 
Øjenlyst d. 30.10.2010 og fundet fri for øjensygdomme.
 
Dansk champion d. 4. august 2012.
Rally Champion i 2016
 
 

Billeder Blondie's Goodnight Girl

Kennel Katholm v/Minna Katholm og Anna Katholm Christensen