Hvalpe / E-Kuldet(2016)

E-KULDET (2016)

Se de seneste opdateringer i bjælken til venstre... (Nyfødte, 1 uge osv.)

 

Så kom hvalpene...

Cala fødte torsdag d. 16. juni 7 hvalpe (5 hanner og 2 tæver).
 
 
Onsdag sidst på eftermiddagen begyndte Cala at være en smule urolig. Hun pustede og kradsede indimellem i nogle tæpper. Jeg var ikke i tvivl om, at det, man kalder opblokningen, var igang. Anna kom hjem, men ud på aftenen kunne vi godt se, at der nok ville gå noget tid endnu, så Anna tog tilbag til Århus.
Cala fik en god nattesøvn, og først torsdag kl. 17.25 kom den første hvalp. En stor han på 355 gram. I løbet af en time og 50 minutter havde Cala født syv hvalpe.
Anna kom, da hun fik fri fra arbejde, og nåede at overvære fødslen af de sidste hvalpe.
Det er uden sammenligning den nemmeste fødsel, jeg har oplevet. Men Cala har været super nem hele vejen igennem. Nem at parre, har haft en helt ukompliceret drægtighed udover nogle få dage med lidt træthed og kvalme og toppede det med en dejlig hurtig og nem fødsel.
Cala er rigtig glad for hvalpene og passer dem til perfektion. Alle hvalpene trives og har taget omkring 100 gr på de første to døgn :)

Hvalpe på vej.....

DKJV14 Katholm Cala er d. 17. april 2016 blevet parret med USCH, DKCH, INTCH, SECH, DEVDHCH Pawcific Signed Sealed Delivered (Lincoln). 
 
Det er nu helt sikkert at Cala er med hvalpe. Hvalpene vil blive født i uge 24 (midt juni), og være salgsklare i uge 33 (ca.). 
 
Den kommende far Lincoln er en dejlig hanhund, som Sascha Bonde-Henriksen (Kennel Hova Bonde) har  importeret fra USA. Han er født d. 31.03.08 og far til flere kuld i USA og Europa. Se evt. Hovabondes hjemmeside for flere oplysninger om Lincoln.

Vi er sikre på, at Lincoln og Cala, der begge har et supergodt væsen, sammen kan give nogle fantastiske hvalpe.
 
Billeder af Cala: 
 
 
 
 
Billeder af Lincoln: 
 
 
 
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm