Hvalpe / F-Kuldet (2017) / 7 uger

Hvalpe 7 uger

Katholm Calas hvalpe 7 uger

Der er travlhed med at nå alt det, der skal nåes, inden hvalpene flytter hjemmefra. Hvalpene har prøvet halsbånd, det er aldrig en populær ting ☹ De har også været på køretur og det gik rigtig fint. De er i det hele taget meget ”nemme” hvalpe, der tager nye tiltag og udfordringer i ”stiv arm”. Superdejligt væsen på dem alle sammen 😊 Og de elsker, når der kommer gæster – og dem kommer der mange af 😉

De er begyndt at blive lukket ud i haven, når de vågner om morgenen. Jeg kunne se sidste mandag morgen, at aviserne næsten var helt tørre, og prøvede, om hvalpene kunne nå at løbe ud. Det kunne de. Kun en enkelt blev ”utæt” på vej gennem køkkenet.

Nu er det slut med ”de tusind søers land” på værelset 😊 Hvalpene ”afleverer” det meste uden for i haven. Det kræver selvfølgelig, at jeg er hurtig til at få døren åbnet, når de har spist og sovet, og det giver noget ekstra arbejde med de mange ture ud i haven. Men det er det værd, når jeg oplever, at de har fanget ideen med hvorfor, de skal ud.

Søndag, da jeg var til udstilling i Herning, og Niels kom for at passe hvalpene, havde de pænt holdt sig til Niels kom. Der var synkron-skidning, straks de kom ud, sagde Niels 😊

Der er gang i hvalpelegen, men de er på ingen måde hårde ved hinanden, som hvalpe ellers godt kan være. Det er dog sket en enkelt gang eller to, at en har taget lidt for hårdt fat. Det var fedt at opleve Chester træde i karakter den aften, hvor en hvalp havde taget fat i en anden hvalps øre. Ejermanden hylede selvfølgelig højt! Chester fløj nærmest ned af sofaen og hen til dem med et højt bjæf. De slap hinanden med det samme 😊 Chester gjorde dem absolut ingenting, men fik præciseret overfor den, der bed, at det ikke var ok.

I den her uge skal de til dyrlæge og sundheds-tjekkes og vaccineres. DKK's ID-mærker kommer og chipper dem på onsdag, og lørdag flytter de første hjemmefra.
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm