Vores hunde / Katholm Cala

Katholm Cala

Stamtavle (pedigree) - tryk her

Født d. 12. december 2013. Katholm Cala er fra vores C-kuld (Yasashiikuma Born To Be Wild og Blondie´s I´m Islwyn).
 
Cala er en lille spilopmager på den gode måde, altid glad og oplagt til hvad som helst. Elsker at komme med på ture og møde nye udfordringer. Cala er utrolig glad for at lege med andre hvalpe og med små børn. Her har hun jo gode erfaringer med lille Emilie, som også er rigtig god til at være sammen med Cala og Chester.
 
Minna og Cala er startet til Rally træning, og selv om Cala kun er 10 måneder gammel, viser hun rigtig gode anlæg for det. Cala vil rigtig gerne lave noget og er dygtig til at tage kontakt, selvom der er mange spændende hunde på pladsen, som hun rigtig godt kunne tænke sig at få lov til at lege med :)
 
29.10.14: Der var afslutning på Rally holdet i dag, og Cala gjorde det virkelig godt. Cala og Minna fik 89 point (ud af 100) i en uofficiel nybegynder prøve (der var professionel dommer på :) ).  Det betød, at vi fik en fjerde plads og endte i den bedste halvdel.
 
Cala blev i Herning d. 02.11.2014 på årets sidste DKK udstilling Dansk Juniorvinder 2014 i juniorklasse tæver og fik samtidig sit første certifikat :)
 
Katholm Cala er d. 17. april 2016 blevet parret med Pawcific Signed Sealed Delivered (kaldet Lincoln). Se mere under hvalpe/E-kuld...
Maven vokser, og vi venter i spændig på at se, hvad der gemmer sig derinde :)
Efter en lille periode med kvalme, træthed og ikke den store lyst til mad (udover rød peber og gulerod :) ) spiser Cala nu igen med god appetit.
 
Cala er d. 14.07. 2017 blevet parret med EASY RIDER Dummles (kaldet EASY).
Nu krydser vi fingre for, at der flyder små "hvalpespirer" rundt i Calas mave. Der går små tre uger endnu, inden de forhåbentligt befrugtede æg vokser sig fast i livmoderen. (Tidligst efter 28 dage kan man scanne for at se, om en tæve er drægtig.) Sidst Cala var parret var det dog tydeligt for os efter ganske kort tid, at hun var med hvalpe. Det håber vi også bliver tilfældet denne gang.
 
07.08.2017: Vi behøver ikke en scanning for at få bekræftiget, at parringen i Polen har båret frugt :) Cala er helt tydelig drægtig. Fødslen forventes ca. 16. september
 
Øjenlyst og fundet fri for øjensygdomme.
Katholm Cala, 4,5 måned gammel
Kennel Katholm v/Minna Katholm og Anna Katholm Christensen