Vores hunde / Katholm Frigga

Katholm Frigga

 
Frigga er født d. 17.09.2017 og er fra vores F-kuld.
 
Vi skulle kun have beholdt en tæve fra F-kuldet. Men Anna og Minna var i starten ikke helt enige om, hvilken en det skulle være. Så det endte med at begge tæver blev her. Det var egentlig mening, at det kun skulle være midlertidigt, så vi kunne se lidt mere på dem inden, at vi skulle vælge, hvem der skulle blive. Men Minna havde mange gode undskyldninger for at beholde dem begge to... (Minna dur ikke til at skille sig af med hundene senere, så bliver de boende ;) ) 

Tæverne er på mange punkter ret forskellige, men de har begge et rigtig dejligt væsen. Meget glade og kærlige begge to.
 
Frigga er ikke så fræk som Friia, hun laver aldrig ballade. Undtagen når der er mad i farvandet!  Hun er altid i forreste linje, hvis der er udsigt til mad eller godbidder. Hun har en evne til at flytte sig rundt, når der bliver uddelt/kastet godbidder, så hun får flere gange, selvom de kun skulle have én hver. 

Frigga har fået en smule Rally træning og også lidt ringtræning, men ikke det seneste års tid, hvor alt jo har været lukket ned i lange perioder på grund af Corona.

Frigga har ikke været udstillet siden, hun var hvalp. Hun blev dog tilmeldt til flere udstillinger i 2020, men de blev alle aflyst!
Søndag d. 20. juni i Vejen (DKK) lykkedes det endelig for Frigga og hun fik en fin beskrivelse og exelent :)
 
Frigga er øjenlyst (ECVO) og fri for øjensygdomme.
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm