Vores hunde / Katholm Friia

Katholm Friia

 
Friia er født d. 17.09.2017 og er fra vores F-kuld. 

Friia er fra Calas kuld efter EASY RIDER Dummles (polsk ejet han).

EASY er International Champion, Verdens vinder 2018, Europa vinder 2018 (plus han har mange andre vindertitler), men frem for alt valgte vi parringen med EASY på grund af hans dejlige væsen.

Friia har på alle måder arvet det gode væsen efter sine forældre. Det blide efter sin far og det frække/friske efter sin mor. I hvert fald vil husets andre hunde sige, at hun er ”fræk”. Selvom de andre hunde synes, at Friia til tider er meget fræk, så har de det rigtig godt sammen og kan gå i en stor flok. Også når Gaia og Leika kommer på besøg fra Aarhus. 

Friia tilkæmper sig altid den bedste plads hos Minna, også selv om det kræver, at hun må hoppe/træde henover de andre i sofaen eller ligge halvvejs ovenpå en af dem, indtil de er så klemte, at de foretrækker at flytte sig. Friia giver ikke op. Hun er ligesom de andre meget kontaktsøgende og kærlig.

Det er ikke blevet til meget hundetræning her under Corona nedlukningen, så lyspunkterne for Friia har været når Leika (som bor hos Anna) kommer på besøg. Leika og Friia er bedste venner og elsker at lege i haven sammen. 

Friia elsker også, når hun kan komme med på besøg ude hos Anna, der er på barsel. Det allerbedste er, hvis hun kan komme med på Anna og Leikas gåtur. De går nogle meget lange ture hver dag, og det er lidt mere spændende end ture herude på landet.
 
Friia er øjenlyst (ECVO) og fri for øjensygdomme.
 
Resultater:
Københavns juniorvinder 2018
Dansk Juniorchampion
Nr 3 i Juniorklassen ved World Dog Show 2018 i Amsterdam
Sieger Rostock 2019
Dansk Champion
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm