Nyheder / Nyheder 2017

Nyheder 2017

Rallyprøve i Viborg d. 22. oktober

Anna havde Gaia og Klumpe med til dobbelt rallyprøve i Viborg. Klumpe var tilmeldt i begge og Gaia kun i den ene prøve.

Klumpe var glad for at være tilbage i rallyringen, da han ikke har været til prøve siden marts pga. Annas graviditet. I den ene prøve blev han nr. 5 med 93 point og i den anden blev han nr. 6 med 94 point.

Gaia var til første prøve efter DM, hun var i hopla og vandt championklassen med 100 point 😁 Anna og Gaia fik dermed deres 2. supercert! De mangler nu kun ét for at blive superchampion i rally.
 
07.09.2017

Første hvalpe kuld efter EASY RIDER Dummles i Danmark

Det har været lange to måneders ventetid, men lørdag d. 16. september 2017 fødte Katholm Cala 6 dejlige hvalpe 😊 3 hanner og 3 tæver.

Se mere under F-kuldet
 

Cala er med hvalpe...

Vi er nu helt sikre på, at Katholm Calas parring med EASY RIDER Dummles har båret frugt 😊 Fødslen forventes ca. 16. september 2017.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at blive skrevet op til en hvalp.
 

 DM i Rally 2017...

Gaia og jeg (Anna) var for 4. år i træk udtaget til at deltage i DM i rallylydighed. Men i år var vi ikke sikre på, at vi ville deltage, da min datter kun ville være 7 uger på det tidspunkt. Inviationen kom kort tid efter fødslen, men jeg besluttede mig for at tilmelde og krydsede så fingre for, at alt ville gå godt med Mathilde.

Jeg tog afsted til DM i rally med de laveste forventninger nogensinde, med graviditet og lille baby, så har der ikke været tid og overskud til særlig meget træning.

Men det viste sig at være godt for mine nerver. Jeg har aldrig været mindre nervøs, heller ikke da vi skulle i finalen. Bare at være kommet blandt de 10 bedste var mere, end jeg havde håbet på, da vi tog hjemmefra.

Gaia var fantastisk, hun var glad for at være på banen igen. Udover prøven i Sabro, så er det lang tid siden, at hun har været på en rallybane.
Vi gik 1. Prøve til 100 point og i finalen måtte vi lave to øvelser om og fik 94 point. Det koster 3 point pr øvelse, som man laver om.

Vi endte som Danmarksmestre 2017 i Championklassen!
En titel jeg aldrig havde troet, at vi skulle opnå og slet ikke det første år i championklassen.

Lasse var med, så han kunne tage sig af Mathilde. Mad kunne han dog ikke klare, så det måtte tilpasses ind i dagens program. - Også selvom det er midt i præmieoverrækkelsen ;)
 
 
 
 
 
 

WCK udstilling og rallyprøve i Sabro...

Lørdag d. 29. juli var vi til udstilling og rallyprøve i Welsh Corgi Klubben. Fra morgenstunden havde vi mest lyst til at blive hjemme, da regnen stod ned, men det blev heldigvis bedre i løbet af dagen. Mathilde (6 uger) blev pakket godt ind og opførte sig eksemplarisk til sin første hundeudstilling :)

Katholm Chester blev 2. vinder i Championklassen og 3. bedste hanhund med klubcertifikat. Chester er nu Klubchampion :)

Blondies Goodnight Girl (Gaia) var eneste hund i championklassen, men gik en flot bane og blev 1. vinder med 97 point.

Vi håber på hvalpe i uge 37...

Katholm Cala er d. 14.07.2017 blevet parret med EASY RIDER Dummles.

Minna og Niels har være i Polen med Katholm Cala. Anna ville rigtig gerne have været med, men lille Mathilde (4 uger) er endnu ikke gammel nok til at komme med på tur, så Anna måtte i stedet for hjælpe med at passe hundene i Kolind ;)

EASY RIDER Dummles er født 22.08.2014

Udover at se godt ud, er EASY en hund med et supergodt væsen. Vi mødte desuden hans mor og mormor, og de har begge to det samme dejlige væsen.

EASY er testet PRA fri, DM: N/N (fri), HD: B og har en bestået hyrdetest.
Easy er International Champion og har derudover mange andre titler fra udstillinger rundt om i Europa.

Vi krydser nu fingre for, at Cala er med hvalpe. Se mere under F-Kuldet.

07.08.2017: Vi er nu helt sikre på, at der er hvalpe i Cala. Fødslen forventes ca. 16. september :)
 
EASY RIDER Dummles

Opdateringer på hjemmeside

Det er lang tid siden, at vi har fået opdateret hjemmesiden. Men nu er der opdateret med flere nyheder og planer om parring af Katholm Cala.

DKK udstilling i Roskilde 29.04.17

Vi har været til udstilling i Roskilde med Katholm Effie, Katholm Cala og Katholm Chester. Vi overnattede på Danhostel i Roskilde, hvor vi har boet før. Det er dejligt nemt med hundene, da der er grønne områder lige udenfor døren, hvor vi kan lufte dem. Det er samtidig kun 10 min væk fra pladsen, hvor udstillingen foregår.

Paul Lawless (Irland) var dommer lørdag d. 29. 04. 2017 .

Effie vandt Juniorklasse tæver med Excellent og CK (Champion Kvalitet) og blev efterfølgende placeret som 3. bedste tæve.

Cala vandt Åben Klasse tæver med Excellent og CK og blev 2. bedste tæve med Reserve certifikat og Reserve CACIB.

Chester vandt Champion klasse hanner med Excellent og CK og blev bedste han med CACIB og BIM.
 
 Katholm Chester forrest rundt i ringen
 
 Vejret var ikke fantastisk lørdag, så vi krøb i ly i teltet.

Katholm Chester rækker tunge af Anna, mens dommeren undersøger ham på bordet :)

Bedste tæve lørdag. Anna og Effie forrest og Minna og Cala længere nede på rækken med Cala.

Billederne er taget af Henrik Skov.  
07.05.17

Påtænkt parring

Vi planlægger, at Katholm Cala vil blive parret, når hun om ikke så længe kommer i løbetid. Hanhunden er valgt, men vi afventer lige de sidste formaliteter inden, at vi offentliggører, hvem han er 😊
31.05.17: DKK har nu meddelt os, at de har godkendt EASY RIDER Dummles (Polsk Champion han) til avl i Danmark. Nu venter vi så bare på, at Cala går i løbetid, hvilket hun forventes at gøre indenfor den næste måned. Så må vi et smut til Polen :)
 

Rally prøve i Sabro 22.04.17:

Ved Rally prøven i Sabro d. 22.04.17 vandt Gaia Champion klassen med 99 point. Dermed er hun formentlig kvalificeret til dette års DM. I hvert fald ligger Gaia lige nu nr. 7 på listen, hvor de 20 bedste (af alle racer) kvalificerer sig 😊

Klumpe (Katholm Belanos) er nr. 24 på listen i Øvet klasse også med 99 point. Han var ikke med til prøven i Sabro, da Anna pga. graviditet ikke vidste, om hun kunne holde til at gå prøve med begge hunde.
 
 
08.04.17

Årets top 10 i Welsh Corgi Klubben 2016

Katholm Chester blev nr. 1 og dermed Årets cardigan hanhund i 2016 med 133 point. På klubbens generalforsamling i Askov d. 8. april 2017 fik han tildelt to vandrepokaler og rosetter :)

Katholm Belanos blev i 2016 årets begynder rallyhund (cardigan). Han opnåede titlen med 99 point.

Blondies Goodnight Girl (Gaia) blev i 2016 årets øvet/ekspert/champion rallyhund (cardigan). Derudover blev hun bedste rallyhund for både cardigan og pembroke. Hun opnåede titlerne med 100 point i ekspertklassen.
 

Katholm Chester med rosetter og pokaler for Årets bedste han 2016

Hvalpe efter Chester 04.04.17

Chester er d. 4. april blevet far til et dejligt kuld hvalpe hos Kennel Rising-Luna. Gwennie fødte 5 hanner og 2 tæver. Alle flotte pigmenterede. Dem glæder vi os rigtig meget til at følge. Vi var på besøg første gang d. 26.04.17.
 

Her Gwennie med hvalpene. Det er Anna ved siden af fødekassen :)
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm