Nyheder

Vi håber på hvalpe... 

Det er lang tid siden, at vi har haft hvalpe. Det sidste kuld er født i september 2017, hvor vores F-kuld kom til verden. Minna har i mange år døjet med rygsmerter og  gennemgik i april 2019 en stor rygoperation. Ryggen har det bedre, så nu håber vi, at vi igen kan få hvalpe i huset. 
 
Katholm Friia fra vores sidste kuld er blevet parret. Vi håber på hvalpe lige efter påske. Se mere under G-kuldet.  
(Vi har lukket for ventelisten til dette kuld.)
 
Katholm Friia fødte d. 5. april 2021 2 hanner og 2 tæver. Alle trives og har det godt. Der kommer billeder m.m. senere..
 

Året der gik... 

Vi havde troet, at 2020 var året, hvor vi igen skulle være aktive på vores hjemmeside med nyheder omkring vores oplevelser med hundene. Vi nåede at lave en opdatering omkring DKK Fredericia udstilling i februar måned, hvor Katholm Friia blev Dansk Champion. Men så ramte corona og alt blev lukket ned, også udstillinger og hundetræning. 
 
Vi har i 2020 været afsted til træning, når det ellers har kunnet lade sig gøre. Men vi har desværre ikke været afsted til udstillinger siden Fredericia, da vi har været forhindrede ved de få udstillinger, som blev afholdt af Welsh Corgi klubben i efteråret 2020.
 
Nu må vi så se om 2021 bliver året, hvor der er flere nyheder at opdatere vores hjemmeside med. 
 
Vi har planer om at parre Katholm Friia, når hun går i løbetid her i januar/februar. Så vi håber på, at vi i hvert fald snart kan opdatere vores hjemmeside med flere informationer om hvalpeplaner :)  
13.02.2020

DKK Fredericia 9. februar 2020

Årets første udstilling foregik i Fredericia. Vi havde en helt fantastisk dag, da Katholm Friia blev Dansk Champion. Det kræver 3 certer at blive champion, men det ene skal være tildelt efter, at hunden er blevet 2 år.
Friia har vundet flere certer inden hun blev 2 år, men det afgørende cert vandt hun i Fredericia. 
Vi havde også Katholm Chester med. Det har dog ikke været en helt optimal optakt for ham, da alle tæverne hjemme ved Minna har været i løbetid på næsten samme tid. Det har været noget svært at få mad i ham ;) På dagen ville han heller ikke spise diverse lækre godbidder. 
Han begyndte først at kunne gå med Friia 2 dage inden, at vi skulle afsted til Fredericia.  Så Chester har ikke haft nogen at lege med i lang tid, da de løbske tæver har måtte gå på et luftehold og Chester på sit eget luftehold. 
 
Resultater: 

Katholm Chester fik excellent, CK og 4. vinder i championklassen. 

Katholm Friia fik excellent, CK, 1. vinder i åbenklasse. .
Friia blev herefter bedste tæve med cert og CACIB. Hun sluttede af med at blive BIM (bedst i modsatte køn).

Dommer: Helle Faarup 
 
13.02.2020

Hjemmesiden bliver igen opdateret... 

Vi har ikke været for gode til at opdatere hjemmesiden de sidste par år. Men det vil vi nu forsøge at lave om på, så der igen bliver opdateret løbende. Siden er lige nu under ombygning/oprydning :) 
Kennel Katholm v/Minna og Anna Katholm